[/vc_column][/vc_row]

Expeditie de Straatweg

[/vc_column][/vc_row]

“Er zit “Muziek” in de Amsterdamsestraatweg!”

Het gaat goed met de Amsterdamsestraatweg! Er komen steeds meer nieuwe ondernemingen bij, het “smaakpalet” wordt uitgebreid door nieuwe horecaondernemers en nieuwe bewoners vinden hun weg in de straat.  Tijd voor hét evenement van het jaar “Expeditie de Straatweg, Jazz, Kunst & Culinair”, vindt ondernemersvereniging #ASW030.  Op 14 en 15 september is er veel te beleven aan de Amsterdamsestraatweg.

[/vc_column][/vc_row]

Jazz!

Net als een jazznummer waar ieder instrument zijn eigen solo in heeft, en de muzikanten allen als individu hun eigen ding doen, maar toch tot één geheel komen. Zo beweegt ook de Amsterdamsestraatweg. De geveltjes, de ondernemers en bezoekers maken samen de sfeer. Op zondag 15 september zullen er bij het podium diverse muzikale optredens zijn die je zullen verrassen. Laat je mee voeren de wereld over met de tonen van “Mango Music”, Doe zelf enthousiast mee met een letterlijk knallend optreden van de “Abcouder Drumband”, swing met “The Brandnew Oldtimers” en geniet van onze slotact “BB Bootleg”.  Tussendoor hebben we nog heel wat voor jou in petto.

Lees verder

Kunst!  Op zaterdag kan je al deelnemen aan de allereerste editie van “Kunstroute de Straatweg”. Op zondag zijn er een aantal lokale kunstenaars aanwezig tijdens de markt aan de Plantage waar zij van 10.00 tot 18.00 uur hun kunstwerken kunnen verkopen. Maar op deze markt treft u ook onze eigen “straatmakers”, de eigen ondernemers van de Amsterdamsestraatweg. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven aan de markt. Zo komen “Professor Plof en S. Limmerik” weer proefjes doen en staat er een leuke zweefmolen.

Culinair! Aan de Amsterdamsestraatweg zijn veel verschillende culturen verbonden. Onze eigen “smaakmakers’ vind je deze zondag in één van de ludieke Foodtrucks of Piaggio’s. Haal wat lekkers, neem plaats aan het terras en geniet van al het wereldse wat de “Straatweg” te bieden heeft.

De straat leeft! Voorzitter Arvid Dam, van de ondernemersvereniging #ASW030 kijkt uit naar de Expeditie. “Uit voorgaande jaren hebben we geleerd dat het heel leuk is om echt die ontdekkingsreis aan de Amsterdamsestraatweg aan te gaan. Eens te onthaasten en te zien wat de straat nog meer biedt dan de adressen waar “we” snel even langs gaan.”Dit jaar is er een mooi kunstproject ontstaan met lokale kunstenaars die we hebben weten te koppelen aan de ondernemers. De straat staat er beter voor dan ooit en met de herinrichting en nog meer nieuwe ondernemers en nieuwbouwprojecten wordt het alleen maar leuker. En dat is een hele kunst!

[/vc_column][/vc_row]

Expeditie de Straatweg

[/vc_column][/vc_row]
[/vc_column][/vc_row]
[/vc_row]

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt met bijdragen van:   

Social hosted video URL is empty.
[/vc_column][/vc_row]