De Amsterdamsestraatweg, zo lang als de naam zelf! Een straat met veel verschillende culturen en ondernemers die net zo divers zijn! Een echte Wereldse straat! Door het jaar heen worden er door #ASW030 verschillende evenementen georganiseerd( tussen Paardenveld & Marnixlaan). Soms speciaal voor kinderen, soms om echt op “ontdekkingsreis” langs de winkels te gaan. Nieuwe evenementen vind je op de evenementen pagina. Daar vindt je de informatie over het evenement, welke datum en de tijden. Op deze pagina blikken we terug op de evenementen die al geweest zijn. Veel plezier met de terugblikken en tot ziens bij de evenementen van de Amsterdamsestraatweg!


10 mei 2018 was er weer een editie van de langste braderie van Midden Nederland! Natuurlijk aan de Amsterdamsestraatweg! Klik hier voor een terugblik.


In een Wereldse straat als de Amsterdamsestraatweg bieden wij ook ruimte voor feestelijkheden uit andere culturen. Zo vieren wij al het wat jaren samen met u het Suikerfeest. Klik hier voor een terugblik van de viering in 2018.


Een redelijk nieuw evenement is “Expeditie de Straatweg” wat in 2018 voor de tweede keer gehouden werd. Klik hier voor een terugblik.


Lekker griezelen en ontdekken langs de Amsterdamsestraatweg, tussen Paardenveld en Marnixlaan. Een lange wandeling voor de kinderen, maar de uitdaging om zoveel mogelijk Halloween items te verzamelen was groot. Klik hier voor een terugblik.


En ook aan het einde van het jaar valt er van alles te beleven aan de Amsterdamsestraatweg! Zo bezoekt ieder jaar Sinterklaas de straat met zijn Pieten en komt ook de Kerstman langs.  De Amsterdamsestraatweg, een Wereldse straat!