Expeditie de Straatweg, Jazz, Kunst & Culinair!

Amsterdamsestraatweg: niet te missen en onmisbaar

Sommigen zien de Amsterdamsestraatweg als de ruggengraat van de wijk Noordwest: het verbindt de buurten en straten met elkaar. Anderen zullen zeggen dat de Amsterdamsestraatweg het kloppend hart van de wijk is. Hoe dan ook: de Straatweg is onmisbaar voor de wijk Noordwest!

Ik vind het daarom echt heel mooi dat de Ondernemersvereniging #ASW030 zich inzet voor de ondernemers op de Straatweg. Met veel passie zetten de leden zich hiervoor in. Het zou toch fantastisch zijn als meer ondernemers zich ook willen inzetten voor de Straatweg.

Als gemeente besteden we ook aandacht aan de Amsterdamsestraatweg en de buurten er om heen. We willen de straat en de buurt veiliger en prettiger maken. Dat kunnen we alleen doen samen met de bewoners en ondernemers. Gelukkig weten bewoners en ondernemers ons goed te vinden. Dat zie en hoor ik als ik in de wijk ben en mensen spreek. Het is mooi om te zien hoe betrokken mensen zijn bij hun buurt.

Vorig jaar heb ik genoten van de ‘Expeditie de Straatweg’. Helaas kan ik er dit jaar niet bij zijn, omdat ik vanwege de Vuelta in Spanje ben. Overigens scheert de Vuelta volgend jaar ook langs de Amsterdamsestraatweg. Dat wordt vast een mooi feest!

Voor de ‘Expeditie de Straatweg’ hoop ik dat er veel buurtbewoners komen. Ik wens iedereen een heel mooi en vrolijk evenement toe.

Klaas Verschuure,
wijkwethouder Noordwest (Zuilen, Ondiep en Pijlsweerd)