Bij dit evenement worden beeld en geluidsopnamen gemaakt ter promotie van de Amsterdamsestraatweg, activiteiten en verslaglegging voor partners ondernemersvereniging #ASW030

Expeditie de Straatweg: Plantage in Utrecht brengt het Wilde Westen tot leven!

Dit jaar belooft Expeditie de Straatweg een onvergetelijk avontuur te worden, want op 16 juni staat het evenement van 11.00 tot 18.00 uur, geheel in het teken van het Wilde Westen! De Plantage in Utrecht wordt aangekleed met spannende activiteiten voor jong en oud. Voorzitter Susan van Duuren van ondernemersvereniging #ASW030 vertelt, “ieder jaar proberen de ondernemers van de Amsterdamsestraatweg iets unieks neer te zetten, van speurtocht langs de etalages naar optredens van buurtbewoners. En dit jaar vooral een actieve editie aan de Plantage, met een knipoog naar het Wilde Westen”. Zal Susan zelf ook de uitdaging aangaan en plaats nemen op de Rodeostier?  Oh nee, absoluut niet! Dat zou ik echt niet durven”, lacht ze. “Maar misschien wel een dansje wagen met de Linedancers van “Happy Feet”, dat durf ik wel aan”. Maar er is echt van alles voor alle leeftijden te beleven aan de Plantage, dat verzekerd Susan.

Hoogtepunten van het evenement:

Rodeostier: Durf jij de uitdaging aan? Klim op de mechanische rodeostier en probeer zo lang mogelijk te blijven zitten. Een spektakel voor deelnemers en toeschouwers!

Stormbaan: Test je uithoudingsvermogen en behendigheid op onze spectaculaire stormbaan. Plezier en actie gegarandeerd! En daag vooral je familie, vrienden en buren uit!

Kinderactiviteiten: Voor de jongste bezoekers zijn allerlei activiteiten georganiseerd, van bungeejumpen tot een vrije val van maar liefst 8 meter hoogte! En nog veel meer.

Linedance: Leer de kneepjes van het linedancen met professionele instructeurs en swing mee op de opzwepende ritmes van de countrymuziek.

Foodtrucks: Neem plaats op het terras en geniet van een kop koffie met een koek,  lekkere hotdogs, verse friet, poffertjes en meer lekkernijen bij de diverse foodtrucks of haal een lekkere mocktail.
En dat is nog niet alles, want vanaf 15.00 uur gaan we met elkaar juichen voor Oranje!
Dus trek je cowboylaarzen aan, daag je familie, buren of vrienden uit en kom ook!

Betreden van het evenemententerrein en deelname aan activiteiten of betreden van attracties is op eigen risico. Volg altijd de aanwijzingen van de professionele begeleiders op. Kinderen die even uit het oog zijn, worden opgevangen in de tent van de organisatie. EHBO is aanwezig.

Op de hoogte blijven van activiteiten van ondernemersvereniging #ASW030?

Volg ons op Facebook of Instagram!

Of vul hier het formulier in! Ook als je een handje wil helpen bij activiteiten, meld je aan als vrijwilliger!