Zaterdag 28 oktober 2023

15.00 – 18.00 uur

Amsterdamsestraatweg 134 (Praktijk Dom)

Halloween Spookhuis!

Het is weer die magische tijd van het jaar wanneer de herfstbladeren vallen en de lucht gevuld is met mysterie en spanning. Halloween nadert snel, en dit jaar heeft  #ASW030 Ondernemersvereniging wederom iets speciaals voor jullie in petto!

Kom op 28 oktober naar het Spookhuis aan Amsterdamsestraatweg 134  in Utrecht en vier Halloween met ondernemersvereniging #ASW030! Van 15.00 tot 18.00 uur beleef je een spookachtig leuke tijd voor jong en oud. Dit wordt een evenement dat je niet wilt missen! Om 15.00 uur gaan de deuren van het Spookhuis weer open. Het Spookhuis is  compleet ingericht met allerlei griezelige dingen, zoals natuurlijk spinnen, vleermuizen en andere griezels.  Special effects en de “Scare Actors” zullen zorgen voor een echte spookhuis ervaring die je niet snel vergeet . Dit is dé gelegenheid om zelf ook  je engste kostuum uit de kast te halen en te laten zien hoe dapper je bent! Voor de kinderen ligt er een speciale traktatie klaar. Bij aankomst krijgt elk kind een gratis lampion en bij het verlaten van het Spookhuis ook nog een lekkere “Trick or Treat” traktatie voor thuis. Dus wees er snel bij, want op is op! Vind je het best spannend om het Spookhuis te betreden? Geen probleem, gewoon even zeggen als je naar binnen gaat en je lampion recht omhoog mee naar binnen nemen, dan kom je er zeker zonder kleerscheuren weer uit. Nog geen genoeg van Halloween of de lekkernijen van de herfstperiode? Ben je op zoek naar Halloween-producten om je feest en decoraties compleet te maken? Kom dan naar de Amsterdamsestraatweg! De Straatweg is de ideale plek om alles te vinden wat je nodig hebt om van je Halloween-ervaring een groot succes te maken. Van decoratie tot iets lekkers. Diverse ondernemers hebben er van alles voor in huis. En de wandeling langs de ondernemers is zeker de moeite waard. Elk jaar zijn er een aantal ondernemers die letterlijk uitpakken voor de meest griezelige Halloween etalage. Dus, noteer 28 oktober in je agenda en kom naar de Amsterdamsestraatweg voor een griezelig leuke tijd.

Bij dit evenement worden beeld en geluid opnamen gemaakt voor verslaglegging en promotiedoeleinden. In opdracht van #ASW030

Terugblik Halloween 2022