#ASW030 Nieuws

Hier lees je de laatste nieuwtjes van #ASW030.
Volg ons ook op de socials voor de kleine nieuwsberichten!

#ASW030 in het nieuws:

Plantage fleurt op!

Ondanks dat de dagen grijs en grauw worden en de avonden weer vroeg beginnen, heeft de Plantage op 28 oktober kleur gekregen. In de vorm van 4 prachtige mozaïekbanken die op het plein geplaatst zijn. De banken zijn een initiatief van buurtbewoonster
Annegreet van Arnhem – van der Linde, kunstenaar Job Bisscheroux en Buurtwerkkamer TOP. De bezoekers van de buurtwerkkamer hebben heel hard gewerkt aan het inleggen van het mozaïek in de matjes voor op de banken. Het resultaat mag er zijn! Op de banken staan in verschillende talen allerlei lieve woordjes. En natuurlijk mag daarbij het ultieme Utregse woord “Jochie” niet ontbreken. De banken staan zo dat ze een doorkijkje hebben naar de Amsterdamsestraatweg.

Kijk hier een filmpje over de banken:

Snel Fietsen winnaar etalage wedstrijd Halloween.

Een kleine sympathieke strijd vindt er ieder jaar plaats onder de leden van #ASW030 ondernemersvereniging. Wie heeft de mooist versierde etalage? In de week voor de Halloweenparade waren de ondernemers al druk bezig om de etalages in te richten. Niet alleen leuk voor de bezoekers van de Parade, maar ook leuk voor het winkelend publiek. Na de parade dit jaar bleek dat de kinderen het meest onder de indruk waren van de etalage van Snel Fietsen. Vooral de grote spinnen maakten indruk. Een terechte winnaar dus!