De Amsterdamsestraatweg, zo lang als de naam zelf! Een straat met veel verschillende culturen en ondernemers die net zo divers zijn! Een echte Wereldse straat! Door het jaar heen worden er door #ASW030 verschillende evenementen georganiseerd( tussen Paardenveld & Marnixlaan). Soms speciaal voor kinderen, soms om echt op “ontdekkingsreis” langs de winkels te gaan. Nieuwe evenementen vind je op de evenementen pagina. Daar vindt je de informatie over het evenement, welke datum en de tijden. Op deze pagina blikken we terug op de evenementen die al geweest zijn. Veel plezier met de terugblikken en tot ziens bij de evenementen van de Amsterdamsestraatweg!


Lekker griezelen en ontdekken langs de Amsterdamsestraatweg, tussen Paardenveld en Marnixlaan. Een lange wandeling voor de kinderen, maar de uitdaging om zoveel mogelijk Halloween items te verzamelen was groot. Klik hier voor een terugblik.


En ook aan het einde van het jaar valt er van alles te beleven aan de Amsterdamsestraatweg! Zo bezoekt ieder jaar Sinterklaas de straat met zijn Pieten en komt ook de Kerstman langs.  De Amsterdamsestraatweg, een Wereldse straat!

Suikerfeest 2019

Woensdag 5 juni werden de bezoekers en ondernemers van de Amsterdamsestraatweg tussen Paardenveld en Marnixlaan weer getrakteerd op iets lekkers in het kader van het Suikerfeest. Een evenement wat zeker ook thuis hoort op een wereldse straat. Leren van elkaars tradities en hoe leuk is het om samen lekker te snoepen? De lekkernijen waren uiteraard van onze eigen Straatweg ondernemers en naast een mierzoete tafel met vooral veel snoepjes en natuurlijk Baklava, was er ook een tafel met lactose & glutenvrije cakejes en veel fruit. Zo kon iedereen snoepen naar keuze.

Klik hier voor een terugblik.